Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag verzonden

★★★★★ 5/5 op basis van 20 Google reviews

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Retourbeleid Keoticnail

Retourbeleid

Kan ik mijn bestelling retouneren?

Je kunt jouw bestelling altijd binnen 14 dagen na aankoop omruilen of retourneren. Wij betalen het desbetreffende bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.

Registreer eerst jouw retour via info@keoticnail.nl Je ontvangt dan de retourinstructies per e-mail. Zodra jouw retourzending bij ons is aangekomen, wordt deze zo snel mogelijk verwerkt.

Let op: als je een Starter Set hebt gekocht, moet je deze volledig retourneren. Dit geldt ook voor verkregen cadeaus bij een minimaal bestelbedrag.

Prisma 100 Unit: 1.29 en 1.30, Sliedrecht

De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Als je niet tevreden bent over je bestelling, kun je dit aangeven bij de aanmelding van je retour. Wanneer wij inderdaad een fout hebben gemaakt, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en krijg je deze van ons terug.

Het is niet mogelijk om een online bestelling te retourneren in onze winkels. Producten die je in de fysieke winkel heb gekocht kan je niet retourneren.

Wij betalen het desbetreffende bedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.