Over Ons

Hier kom je alles te weten over KeoticNail

Facebook

Bekijk hier onze Facebook pagina!

Instagram

Bekijk hier onze Instagram!

Even voorstellen...

Mijn naam is Elaine van der Geer. Ik ben inmiddels bijna 20 jaar nagelstyliste en werk ik nog steeds met veel plezier in mijn salon Keotic Nailstudio. Eind 2018 heb ik mijn brand op de markt gebracht KeoticNail. Na eerst zelf 2 jaar in mijn salon hiermee te hebben gewerkt, was ik ervan overtuigd dat iedereen net zo tevreden zou zijn als ik over mijn product. Inmiddels is er een leuke collectie aan kleuren te vinden in de webshop en ben je van harte welkom in de winkel om alle kleuren te bekijken en eventuele vragen te stellen of advies te krijgen. Ik streef ernaar om iedereen een goede service te verlenen en tevreden klanten te hebben die weten ook altijd terecht te kunnen met eventuele problemen, vragen of suggesties. 

Ben je nieuwsgierig naar mijn product of heb je vragen? Werk je misschien al met Keotic Nail en wil je de kleuren komen bekijken of heb je vragen over bepaalde producten? Maak dan een afspraak ik reserveer dan speciaal voor jou tijd waar in je alle vragen kunt stellen en ik eventueel wat voorbeelden met producten kan laten zien. Op deze manier is het niet nodig om te wachten.

KeoticNail is een hele fijne lak om mee te werken. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en worden aangebracht in 2 dunne lagen gelpolish. Sommige kleuren dekken in een keer, maar zelf vind ik een lak toch vaak mooier na een tweede laag. De gelpolish is afweekbaar in 8-10 minuten en geeft  3 tot 4 weken prachtige gelakte nagels.

  • Goede service
  • Een fantastisch product voor een goede prijs!
  • Altijd een presentje bij jouw bestelling
  • Regelmatig fantastische aanbiedingen en nieuwe kleurtjes
Over ons