Zoek
Sluit dit zoekvak.
contact

Contact

Stel jouw vragen!

Voor als jij meer duidelijkheid nodig heb over onze producten, een afspraak wilt maken voor in de salon of een suggestie voor wil stellen.

Vestiging

Prisma 100 Unit: 1.29 en 1.30, Sliedrecht

Telefoon

+31 6 24 12 30 67

Mail

Info@keoticnail.nl

Vraag maar raak!

Waar kunnen we jou mee helpen?

FAQ | Veel gestelde vragen

Dynamic gelpolish gaat 2 minuten onder de Uv lamp en 1 minuut in de Uv/Led.

Dit is geen probleem, maar indien je de plaklaag van de gelpolish wilt gebruiken om glitters in te verwerken is de kans groot dat dit niet meer werkt.

Ja het is heel belangrijk dat de gelpolish niet undercured is! Daarom is het ook heel belangrijk om op tijd een nieuwe lamp te kopen of de lampen te vervangen. Als de gelpolish niet goed is uitgehard kan dit problemen veroorzaken niet alleen voor de hechting maar ook voor de natuurlijke nagels.

 

Gebruik i.p.v. de gewone base een Rubber base deze kun je in meerdere lagen aanbrengen om zo meer stevigheid te krijgen.

 

Jazeker! Dynamic gelpolish kan heel goed op kunstnagels breng wel nog steeds eerst de base coat aan!

Het is belangrijk de nagels goed te ontvetten voor het aanbrengen van de gelpolish. Duw de nagelriemen iets terug en zorg ervoor dat je de base coat goed aanbrengt vergeet de hoekjes niet en de vrije rand. Zorg ervoor dat er geen gelpolish onder de nagel komt.

Met Dynamic gelpolish heb je 3-4 weken mooie gelakte nagels. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen dit kan ook te maken hebben met het werk dat je doet waardoor het bijv sneller slijt. Verzorg je nagels goed en wees er zuinig op dan heb je er het langst plezier van!

 

Dit is mogelijk gebruik hiervoor de Clear rubber base of de pink rubber base deze kun je eventueel in meerdere lagen aanbrengen en aflakken met een topcoat.

Nee dit is niet mogelijk gebruik er dan een Clear rubber base onder of een Pink rubber base.

– Een Whipe off topcoat heeft nog een laagje dat je moet verwijderen met een uv cleaner als deze uit de lamp komt dat is niet nodig bij een No whipe topcoat. 

– Een Whipe off topcoat is makkelijker af te weken als een No whipe topcoat wij adviseren daarom de Whipe off top coat te gebruiken bij het aanbrengen van de lak op de natuurlijke nagels. Gebruik je toch een No whipe top coat? Vijl deze dan een klein beetje open voordat je de nagels inpakt om af te weken.

Socials

Gebruik #Keoticnail

Volg onze Instagram & Facebook pagina!
Gebruik #keoticnail en @keoticnail om uitgelicht te worden!