CURSUSSEN

Cursussen

CURSUS ACRYLNAGELS

Tijdens de cursus acryl nagels leer je op de juiste manier met acryl te werken en nagels te zetten. De cursus bestaat uit 10 dagdelen waarop de eerste 2 vaak op 1 dag worden gegeven. De cursus is inclusief pakket waarmee je tijdens de cursus ruim vooruit kunt. We werken voornamelijk op een oefenhand, maar er zijn een aantal lessen waarbij je een model moet meenemen die wordt bij inschrijving gelijk bekend gemaakt, zodat je voldoende tijd hebt om modellen te regelen. Neem modellen mee die geduld hebben. Het is belangrijk dat je fijn kunt werken en de tijd kunt nemen om je werk zo goed mogelijk te doen. 

Meer informatie
over de cursus acrylnagels

Nagels leren zetten neemt best wat tijd in beslag houdt hier rekening mee. Het is heel belangrijk veel te oefenen, want oefening baart nu eenmaal de kunst! Tijdens de cursus krijg je begeleiding en kun je foto’s doorsturen via whatsapp, zodat deze beoordeeld kunnen worden en je de juiste tips kunt ontvangen waar je weer verder mee aan de slag kunt. Hierin kun je ook alle vragen stellen die je hebt en die worden altijd zo snel mogelijk beantwoord. 

Lijkt het jou leuk om te leren hoe je nagels zet? Dan is de KeoticNail cursus nagelstyling met acryl iets voor jou!

Prijzen en onderdelen

Kosten: € 645,- ( inclusief btw en werkpakket). 

Je leert de volgende onderdelen:

– Product uitleg en de natuurlijke nagels en de voorbereiding hiervan

– Overlay

– Verlenging met tips en met sjablonen

– French

– Bijwerken van de nagels

Enthousiast geworden en wil je meer informatie over onze cursus de overige datums en wanneer je een model moet meenemen?

Stuur dan een mail naar Info@keoticnail.nl of maak je afspraak hieronder! U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina, wij zijn op verschillende manieren bereikbaar.

Afspraak maken?

Geïnteresseerd in onze cursus? Neem dan contact met ons op om uw afspraak in te plannen! Bel naar +31 (0) 6 241 23 067 of Mail naar: Info@KeoticNail.nl